Φτελιά

Βρίσκεται σε υψ. 1000μ. πλησίον του Δ.Δ. Αλεστίων, περιβάλλεται από πανύψηλες βουνοκορφές με υπέροχα και πυκνά δάση ελάτης, κέδρου, βελανιδιάς και φτελιάς, με τον ποταμό Τρικεριώτη να χύνεται στη λίμνη των Κρεμαστών , αποτελεί σπάνιας φυσικής ομορφιάς ορεινό τοπίο.

Στη Φτελιά μπορούμε να πάμε εκτός από Προυσό, Αγ. Βλαχέρνα, Αγαλιανό και από Χούνη Αιτωλοακαρνανίας, μια καταπληκτική διαδρομή με θέα τις ελατόφυτες βουνοκορφές να αντικατοπτρίζονται στα νερά τις λίμνης των Κρεμαστών.


Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ!!!


313 οι ανάπηροι στην Ευρυτανία, εκ των οποίων 120 τυφλοί. Τώρα εξηγείται γιατί το καλοκαίρι στην πλατεία στο Καρπενήσι κυκλοφορούσαν … μόνο αναπηρικά καροτσάκια και άσπρα μπαστουνάκια …και παραμέριζαν οι επισκέπτες  για να περάσουν …οι  μαϊμούδες!!!
Ένας νομός που ουσιαστικά έχει ερημώσει (ας αφήσουμε την απογραφή δεν δείχνει την πραγματική εικόνα του πληθυσμού), και δαπανά πάνω από 1.3 εκατ. για αναπηρικά  επιδόματα, δείχνει  δυστυχώς αρκετοί "εκλεκτοί " που έμειναν πίσω, ουσιαστικά με τον έναν η τον άλλο τρόπο είναι κρατικοδίαιτοι.
Εδώ γνωρίζονται με τα μικρά ονόματα, κανείς δεν γνώριζε και δεν γνωρίζει τίποτα;
Μήπως οι μαιμούδες ...λειτούργησαν από μόνες τους; 
Και με τις συντάξεις… μαϊμού τι γίνεται;  Πόσες … μαϊμούδες και για πόσα χρόνια έκλεβαν;
 Αλήθεια πόσο πίσω πάει η ιστορία και ποιοι λεβέντες  έβαλαν την υπογραφή τους γι αυτές τις μαϊμούδες;
Ε Υ Θ Υ Ν Ε Σ και πίσω τα ευρώπουλα.

1 σχόλιο:

  1. ...Δέν τό πιστεύω αυτό πού διάβασα !!! Είναι αδύνατον νά ...συμβαίνει κάτι τέτοιο στό νομό μας !!! Τί νά πώ ...δέν υπάρχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή