Φτελιά

Βρίσκεται σε υψ. 1000μ. πλησίον του Δ.Δ. Αλεστίων, περιβάλλεται από πανύψηλες βουνοκορφές με υπέροχα και πυκνά δάση ελάτης, κέδρου, βελανιδιάς και φτελιάς, με τον ποταμό Τρικεριώτη να χύνεται στη λίμνη των Κρεμαστών , αποτελεί σπάνιας φυσικής ομορφιάς ορεινό τοπίο.

Στη Φτελιά μπορούμε να πάμε εκτός από Προυσό, Αγ. Βλαχέρνα, Αγαλιανό και από Χούνη Αιτωλοακαρνανίας, μια καταπληκτική διαδρομή με θέα τις ελατόφυτες βουνοκορφές να αντικατοπτρίζονται στα νερά τις λίμνης των Κρεμαστών.


Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΜΕ ΤΗ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ - ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ


ΟΤΑΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ     Γ Ι Δ Α     ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ,
ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ  ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
΄" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΤΣΙ η Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ η ΜΗΠΩΣ ...ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΄"
ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ  - ΜΕ ΜΑΪΜΟΎΔΕΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ - ΤΥΦΛΟΥΣ - ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΕΚΡΟΥΣ...  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ κ.λ.π.
ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ!!!
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ... ΙΔΙΟ  ΜΕ ...ΣΑΡΚΟΖΙ!!!
.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθη  χειρουργός- οφθαλμίατρος του  Νοσοκομείου Καρπενησίου για παθητική δωροδοκία και παράβαση καθήκοντος.

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί στο Καρπενήσι Ευρυτανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, ένας 59χρονος γιατρός χειρουργός - οφθαλμίατρος του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου, ο οποίος απαίτησε το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ, από 52χρονο ημεδαπό ασθενή, τρόφιμο του Θεραπευτηρίου χρόνιων παθήσεων Ευρυτανίας, προκειμένου να υποβληθεί από τον ίδιο σε χειρουργική επέμβαση.

Ειδικότερα, μετά από καταγγελία Κοινωνικής Λειτουργού του Θεραπευτηρίου (πρώην Ίδρυμα Κοινωνικής Πρόνοιας), του οποίου είναι τρόφιμος ο 52χρονος ασθενής, ότι χειρουργός – οφθαλμίατρος του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου, απαίτησε το χρηματικό ποσό (150) ευρώ για να χειρουργήσει τον 52χρονο, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου προσημείωσαν τρία (3) χαρτονομίσματα των (50) ευρώ.

Σήμερα, σε προκαθορισμένο ραντεβού στο γραφείο του χειρουργού στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, η Κοινωνική Λειτουργός, που συνόδευε τον ασθενή και ενεργούσε για λογαριασμό του λόγω του ότι πάσχει από αναπηρία, παρέδωσε στο γιατρό το ποσό των (150) ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.



Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου που είχαν αναπτυχθεί στους χώρους του Νοσοκομείου, βρέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό, το οποίο κατασχέθηκε και ο γιατρός συνελήφθη.

Ο 59χρονος γιατρός κατά την στιγμή της σύλληψης του και πριν οδηγηθεί στο Τμήμα Ασφαλείας, υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο και παρέμεινε αρχικά, φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος, μετά από προφορική εντολή της κ. Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ευρυτανίας και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παθητική δωροδοκία και παράβαση καθήκοντος, η οποία θα υποβληθεί αρμοδίως.

Αλήθεια πόσα χρόνια είναι γιατρός στο νοσοκομείο ο εν λόγω …κύριος;

Οι μαϊμούδες …ανάπηροι και τυφλοί... στο Νομό μας έχουν καμιά σχέση με τον εν λόγω;

H τοπική κοινωνία τον ...γνωρίζει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου